Creșterea dimensiunilor producției

Creșterea dimensiunilor producției

Creșterea dimensiunilor fructelor trebuie să se realizeze astfel încât fructele să nu-și piardă culoarea sau gustul, de asemenea să nu se reducă rezistența acestora la depozitare. În acest caz putem utiliza Benefit PZ (300 ml/100 l) în conformitate cu aceste cerințe. În urma efectului acestui produs, în unitatea de timp, în fructe se vor forma mai multe celule. Produsul, datorită componentelor sale diferite, biologic active (nucleotide aminoacizi și vitamine) este eficient datorită sinergiei proprii. Prin această tehnologie nu slăbim țesuturile fructelor și nu reducem rezistența la depozitare. (Putem să creștem mărimea producției și cu o doză mare de azot, dar atunci fructele se înmoaie cu ușurință, fiind mai sensibile la putregaiul cenușiu.)

gradinafertila_12

Produsul MC Cream (400-500 ml/100 l) este destinat, de asemenea, pentru creșterea mărimii producției, respectiv a numărului de legări de fructe, care are efect asupra creșterii în lungime a celulelor deja existente, și nu asupra accentuării multiplicării celulelor. Cele două produse își completează efectele, astfel acestea se administrează în 3-4 ocazii (la interval de 7-10 zile), în sezon, adaptat la formarea florilor. Aceasta este necesară pentru a asigura, florilor deja deschise, aminoacizii și vitaminele necesare creșterii, iar prin aceasta putem să susținem dinamica creșterii fructelor.

gradinafertila_10

gradinafertila_09

Combinația MC Cream (400-500 ml/100 l) + Benefit PZ (300 ml/100 l), cât și Viva (2-4 l/1000 m2/săptămână) plus Actiwave (1,5-2,5 l/1000 m2/săptămână), administrate prin irigare, au efect de creștere a cantităților produse.

gradinafertila_11

www.gradinafertila.ro

Articole recomandate